جان‌ باختن کارگر بلوچ در پی انفجار ناشی از نبود ایمنی در محل کار

در روز چهارشنبه ۱۸ مهر ماه ۱۴۰۳، “محمد عبدالکریمی”، کارگر ۲۳ ساله بلوچ از روستای سرسوره، بر اثر انفجار مخزن گاز در حین تعمیر لنج ماهیگیری در بندرلنگه جان خود را از دست داد. این حادثه به دلیل فقدان ایمنی کار در یکی از شرکت‌های لنج‌سازی رخ داده است.

محمد عبدالکریمی، فرزند شیرخان، پس از پایان خدمت سربازی به استان هرمزگان سفر کرده بود تا در شرکت لنج‌سازی مشغول به کار شود و هزینه‌های مراسم ازدواج خود را تأمین کند. اما شرایط نامناسب کاری و عدم رعایت اصول ایمنی در محل کار، این تلاش برای آغاز زندگی مشترک را به یک تراژدی غم‌انگیز تبدیل کرد.

این حادثه تنها نمونه‌ای از مشکلات گسترده‌ای است که جوانان بلوچ با آن روبرو هستند. به دلیل نبود فرصت‌های شغلی در استان بلوچستان، بسیاری از آن‌ها مجبور به مهاجرت به استان‌های دیگر برای کار هستند و در این مسیر با تبعیض‌های اجتماعی و اقتصادی روبرو می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا